awwwwwwww

Why be ordinary when you can be legendary

Friday, 13 April 2012

 As-salam , 8 april 2012  merupakan satu tarikh yang best pown ada,xbest pown ada gak,nak crite yang best tu ptg tu daalam kol 3 teringin la sangat nak jumpa mak aq kat telok bahang,yela an sal nak pergi tengok cucu mak yang baru lahir,comel la sangat sangat.lagi satu dah lama xpergi umah  mak.Kat cney nak tekiu sanagt kat member aq yang bernama syakiera coz temankan kami pergi saner ngan krete dea.habis tu balik la an,teringat lak nak makan kat sould garden,tetiba tengok ingat ada function mender ramai orang kat luar plaza gurney,kami wat xtau la sampai masuk dalam soul garden baru tau sal baru jer bangunan gegar ,kan aceh kene gempa ,sampai kat cney pown trasa...nasib baik la xder paper 
nee ngan member aq yang duk pendam,dah stahn ajak aq p sould garden,tapikan bizi manjang ,nasib baik la kiera tolong bawakkan.
 amik la banyak banyak,pastu kener letaka balik sala sal dah nak balik.mak kiera dah bising suh balik sal amaran dah keluar ,supaya jauhi kawasan pantai...tp xper,lain kali boleh p balik .kata kiera ujung bulan t nant elaun masuk,hahah
 nasib baik xmuntah loh ka makan ritu
 nee la kiera,baik sangat sal temankan orang ke saner..heheh
 goreng goreng jgn xgoreng...kiera lak asyik duk goreng jer ingat naper lak ,xmakan sea food katanya...haha
nak balik sempat lagi posing maut cam model sould garden lak dua mamat nee

Saturday, 7 April 2012

new blogger created for new perspection

frust gler pasal blog lepas aq dah kene blog dah,banyak benda juga lah yang aq share ,abis semua moment aq terhenti untuk seketika .tp dengan aanya blog baru nee aq akan berbellog lagi dengan perspeksi yang berbeza..tq to all readers