awwwwwwww

Why be ordinary when you can be legendary

Saturday, 19 May 2012

whay should be ordinary,whay not lagendry

persoalan yang cepu mas kot,kenapa ,knapa dan knapa harus jadi cam biasa biasa jer,kenapa xnak jadi luar biasa?
knapa harus tersebut menyesal sesudah apa yang kamu buat itu tidak menjadi,dan kenapa harus kamu menyesal dengan apa yang telah kamu lakukan .....berbalik kepada cerita aq,aq paling menyesal coz xpernah nak amik berat sal pelajaran,sampai di peringkat dip nee baru aq tau betapa aq dah terlanjur dengan keeseronokan yang yang sekejap.so think positif 4 future...

Friday, 4 May 2012

style 2012

hy bro and beloved sister.......
nak jadikan crite 5/5//2012 petang tadi aq p salon LAGEND HAIR kat komplex bukit jambul,lagipom time tu xder klas so aq p la saloon,saja nak bergaya ckit sal rambut pown dah berserabai kat tepi telinga tu,sampai jer kat kedai aq ushar la sal xpenah lak nak masuk kedai tu,baru tadi aq jejak sorang aq kat kedai tu tu pown sal nak lepaskan hajt dari dulu lagi nak gunting .aq masuk la,wat selamber jer,terus amoi cun mae kat aq,aq cover machi ckit time tu,maklum la nak kener belagak ckit,,(gurau).nama dea janet,budak sebaya aq duk kat langkawi,memang best la sal first aq dapat jumpa saloon yang pekerjanya cina nya yang ramah,sembang macam dah 10 tahun aq kenal dea tadi,macam macam  gak la aq belajar dari dea jugak,cara nak style rambyt aq yang kat atas tu,nama dea under cut.conclusi kat cney lau kita nak sambut tetamu,sambut la macam kawan baik,terus jadi x segan aq dibuatnya walaupom first time kat citu...aq suka kedai tu..

Wednesday, 2 May 2012


g














cuba teka apakan yang terjadi ini,,nak crita satu teknik perubatan je kat cney,nak jadikan kisah aq kan student lagi,sabtu ahad jer kerja part time aq jaga kedai air kat kedai ella cafe restu kat usm,biasalakan rutin harian buat air termasuk buat air just untuk customer semua,satu hari tu terlajak hiris tangan lak ketika nak potong bush,habis berdarah..kat kedai tu aq ada partner,aq tanya dea camner nee abg zol,tangan berdarah nee,customer ramai lak,nak kua ngan tangan berdarah g2 segan,nak balut guna handplus pown segan gak,dea bagitau aq amik kopi serbuk tu just letak kat tempat luka,aq cuba laa,alhamdulillah ,sat jer aq p basuh tangan,da berhenti daa berdarah tu..dari situ aq belajar gunakan peralatan dapor untuk tujuan kecemasan...selamat mencuba



serbuk kopi banyak faedah nya doh,selamat memcuba