awwwwwwww

Why be ordinary when you can be legendary

Friday, 4 May 2012

style 2012

hy bro and beloved sister.......
nak jadikan crite 5/5//2012 petang tadi aq p salon LAGEND HAIR kat komplex bukit jambul,lagipom time tu xder klas so aq p la saloon,saja nak bergaya ckit sal rambut pown dah berserabai kat tepi telinga tu,sampai jer kat kedai aq ushar la sal xpenah lak nak masuk kedai tu,baru tadi aq jejak sorang aq kat kedai tu tu pown sal nak lepaskan hajt dari dulu lagi nak gunting .aq masuk la,wat selamber jer,terus amoi cun mae kat aq,aq cover machi ckit time tu,maklum la nak kener belagak ckit,,(gurau).nama dea janet,budak sebaya aq duk kat langkawi,memang best la sal first aq dapat jumpa saloon yang pekerjanya cina nya yang ramah,sembang macam dah 10 tahun aq kenal dea tadi,macam macam  gak la aq belajar dari dea jugak,cara nak style rambyt aq yang kat atas tu,nama dea under cut.conclusi kat cney lau kita nak sambut tetamu,sambut la macam kawan baik,terus jadi x segan aq dibuatnya walaupom first time kat citu...aq suka kedai tu..

No comments:

Post a Comment