awwwwwwww

Why be ordinary when you can be legendary

Wednesday, 2 May 2012


g














cuba teka apakan yang terjadi ini,,nak crita satu teknik perubatan je kat cney,nak jadikan kisah aq kan student lagi,sabtu ahad jer kerja part time aq jaga kedai air kat kedai ella cafe restu kat usm,biasalakan rutin harian buat air termasuk buat air just untuk customer semua,satu hari tu terlajak hiris tangan lak ketika nak potong bush,habis berdarah..kat kedai tu aq ada partner,aq tanya dea camner nee abg zol,tangan berdarah nee,customer ramai lak,nak kua ngan tangan berdarah g2 segan,nak balut guna handplus pown segan gak,dea bagitau aq amik kopi serbuk tu just letak kat tempat luka,aq cuba laa,alhamdulillah ,sat jer aq p basuh tangan,da berhenti daa berdarah tu..dari situ aq belajar gunakan peralatan dapor untuk tujuan kecemasan...selamat mencuba



serbuk kopi banyak faedah nya doh,selamat memcuba

No comments:

Post a Comment